Wie zijn wij

 

Welkom!

Welkom op het Service Portal van Repair & Recycle Nederland B.V. In samenwerking met Electro Service & Repair. Deze website bied partuculieren en bedrijven de mogelijkheid om storingen te melden, en de status van hun reparaties te volgen.

Door onze krachten te bundelen met O.a.  distributeurs en fabrikanten kunnen wij vrijwel elke uitdaging aan als het op reparatie en recycling aankomt.

Dienstverlening:

Particuliere klanten kunnen via onze kanalen waaronder repaweb.nl , telefoon en Whatsapp gemakkelijk een afspraak plannen voor service aan alle huishoudelijke apparatuur. Wij hanteren standaard tarieven exclusief onderdelen. We zijn daarmee een van de goedkoopste erkende reparatiebedrijven uit onze regio! dus voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Ook zakelijke vraagstukken op reparatie en hergebruik zijn voor ons een uitdaging, met hart voor uw portemonnee en het milieu! U kunt dan denken aan reparaties voor uw klanten, maar ook aan reconditionering en reparatie van ingeruilde apparaten, wij leveren ze in topconditie en gereinigd bij u af.
wij verzorgen de garantie in overleg met u. Neem eens een kijkje op onze B2B pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *